Η Εταιρεία

Η PASECO, συστάθηκε το 1999. Ο Διαχειριστής της Δ. Οικονομίδης παρέχει συμβουλευτικές περιβαλλοντικές υπηρεσίες από το 1980 στην Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η εταιρεία διαθέτει εταιρικό πτυχίο κατηγορίας 27 τάξης Γ και κατηγορίας 18 τάξης Γ.

 

Η PASECO είναι μέλος του παγκόσμιου δικτύου εταιρειών συμβούλων περιβάλλοντος INOGEN Alliance.

 

Η εταιρεία προσφέρει ένα ευρύ φάσμα περιβαλλοντικών υπηρεσιών στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Έχει τη δυνατότητα να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε ζητήματα διαχείρισης περιβάλλοντος και φυσικών πόρων και ταυτόχρονα λύσεις, προσαρμοσμένες στις ξεχωριστές ανάγκες κάθε έργου.

 

Η PASECO παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες και τεχνικές λύσεις στους ακόλουθους κύριους τομείς:

 

  • Περιβαλλοντική Διαχείριση
  • Περιβαλλοντική Αποτίμηση
  • Ποιότητα Ύδατος και Διαχείριση Υγρών Αποβλήτων
  • Διαχείριση Στερεών Αποβλήτων
  • Σχεδιασμός και Περιβαλλοντική Ανάπτυξη Αστικού και Φυσικού Περιβάλλοντος

 

Οι υπηρεσίες της PASECO είναι σε θέση να καλύψουν από λύσεις σε μεμονωμένα προβλήματα, έως ολοκληρωμένες προτάσεις σχεδιασμού και τεχνολογίας, που συμπεριλαμβάνουν την εποπτεία, καθώς και την μεταφορά τεχνογνωσίας στην κατασκευή και λειτουργία περιβαλλοντικών έργων.

 

Ανθρώπινο δυναμικό

 

Η PASECO απασχολεί σε μόνιμη βάση 8 εργαζόμενους και συνεργάζεται με πλήθος ειδικών επιστημόνων και συνεργατών από την Ελλάδα και τη διεθνή αγορά, καθώς και με πολλές διεθνείς εταιρίες Συμβούλων για την εκτέλεση ειδικών και μεγάλης κλίμακας έργων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Όλα τα άτομα που αποτελούν το προσωπικό της εταιρείας είναι επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων με μεταπτυχιακές σπουδές και τα περισσότερα από αυτά γνωρίζουν περισσότερες από μια ξένη γλώσσα. Η εξειδίκευσή τους καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα ειδικοτήτων, όπως Μηχανική, Φυσική, Χημεία, Οικονομικά, Πληροφορική, Διαχείριση Περιβάλλοντος κ.λπ. 

 

Διεθνής εμπειρία

 

Αζερμπαϊτζάν, Αίγυπτος, Αλβανία, Αλγερία, Κροατία, Γεωργία, Μολδαβία, Λ. Δ. Κονγκό, Λευκορωσία, Βοσνία - Ερζεγοβίνη, Χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε-28), FYROM, Ισραήλ, Ιράκ, Καζακστάν, Μαρόκο, Λίβανος, Λιβύη, Ουκρανία, Ουζμπεκιστάν, Παλαιστίνη, Ρωσία, Σερβία, Μαυροβούνιο, Τυνησία, Τουρκία, Τουρκμενιστάν, Μαλβίδες.

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

Φωκίωνος Νέγρη 26
ΤΚ 11361, Αθήνα
Ελλάδα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

τηλ: 210 82 58 200
fax: 210 82 58 209
info@paseco.gr

© Developed by Jetnet